Aanpak en troeven

Onze 10 troeven

Een persoonlijke benadering: wij voorzien één aanspreekpersoon die op de hoogte is van uw boekhouddossier en onmiddellijk advies kan geven.

Opvolging van de fiscale optimalisatie: bij start of overname van uw boekhouddossier zetten we samen de fiscale strategie en optimalisatie uit en implementeren die in de boekhouding. Jaarlijks wordt dit samen met u geëvalueerd.  Indien tijdens het jaar iets zou wijzigen dat relevant is voor uw dossier, laten wij dat uiteraard weten.

Veel aandacht voor kennis en opleiding: wij zijn geabonneerd op velerlei vakliteratuur. Maandelijks maken we een dag tijd voor interne opleiding. Op die manier volgen we de fiscale veranderingen op de voet. Regelmatig volgen onze mensen ook extern fiscale opleidingen.

Oog voor kwaliteitsadvies: we trachten ons steeds in uw plaats te stellen en proberen van daaruit een passend advies te verstrekken. Een helder en becijferd antwoord op uw vraag. 

Een vlotte bereikbaarheid en grote beschikbaarheid per e-mail en telefoon. We trachten steeds uw vragen binnen de 48 uur te beantwoorden.

Wij willen weten wat er in uw bedrijf gebeurt. Zo weten wij wat uw noden zijn en kunnen wij onze dienstverlening hierop afstemmen.

Wij informeren u graag. Wij houden u op de hoogte van relevante wijzigingen in het fiscale landschap.

Uw dossier is veilig bij ons: uw boekhouddossier wordt digitaal bijgehouden en zowel op kantoor als online dagelijks geback-upt.  

Uw dossier wordt confidentieel behandeld: wij zijn onderworpen aan het beroepsgeheim. Onze medewerkers hebben een geheimhoudingsovereenkomst in hun arbeidscontract en onze documenten worden vertrouwelijk vernietigd door een gespecialiseerd bedrijf (cf. DIN norm 327 57-1).

Een transparante ereloon-politiek: onze tarieven zijn voor iedereen dezelfde, en staan vermeld onder de rubriek erelonen.

De Saedeleer

Service en advies sinds 2003.Meer informatie over onze aanpak en troeven?

Contacteer ons