Klant worden

Starter

U wenst een vennootschap te starten of over te nemen? Dan kunnen wij heel wat voor u betekenen.

Wij kunnen u helpen met uw businessplan, financieel plan, concurrentieanalyse, haalbaarheidsstudie, en trachten daarbij ook de valkuilen voor veel starters te signaleren.

Indien wij niet geloven in een zaak, zullen wij dat ook zeggen. Eerlijk is eerlijk.

Tijdens een eerste vergadering kan u met ons kennismaken en onze manier van werken leren kennen. Wanneer u beslist om de zaak te starten en met ons in zee gaat, bespreken wij eerst de vennootschapsvorm en zorgen vervolgens voor alle opstartformaliteiten.

Na de start zitten we samen rond de organisatie van de vennootschapsboekhouding en de fiscale planning. Periodiek worden deze besproken, geëvalueerd en bijgestuurd.

Overname dossier

U bestuurt reeds een vennootschap en overweegt om uw boekhouddossier aan ons toe te vertrouwen? Kom op gesprek. Ervaar of we mekaar kunnen vinden. Eens dat beslist is, gaat het snel.

De overdracht van een boekhouddossier tussen boekhouders is immers deontologisch geregeld: de vorige boekhouder moet binnen de 14 dagen de boekhouding overdragen en mag hoegenaamd geen stukken achterhouden (retentieverbod).

Wij nemen de  overname van dossier volledig voor onze rekening, en halen het dossier op bij de vorige boekhouder. Op die manier zijn we zeker dat we alle boekhoudstukken ontvangen. Het enige wat u hoeft te doen, is ons daartoe volmacht geven.

Na overname van het dossier zitten we samen om mogelijke verbeteringen aan het dossier te bespreken en om de fiscale planningstrategie uit te zetten. Periodiek  wordt deze besproken, geëvalueerd en bijgestuurd.

Onze klanten

Wij begeleiden vooral volgende types cliënten: 

  • Freelancers en consultants met vennootschap, o.a. actief binnen ITC, management, marketing en bouwkunde.
  • Vrije beroepen, veelal advocaten, artsen, verpleegkundigen, kinesitherapeuten en architecten
  • KMO’s in diverse sectoren
  • Managementvennootschappen en holdings
  • Patrimonium- en immobiliënvennootschappen

Omwille van een doorgedreven specialisatie inzake de fiscaliteit van vennootschappen, kunnen wij heden eenmanszaken, particulieren en vzw's helaas geen aanbod doen. Om vlot en snel te kunnen schakelen, beperken we onze intake van nieuwe dossiers ook tijdens het drukke 'aangifteseizoen' (mei- oktober).

De Saedeleer

Service en advies sinds 2003.U wenst klant te worden?

Contacteer ons